dinsdag 15 juli 2008

Eindelijk!!

Na een lange periode weer eens een keertje lekker op pad. Samen met m'n cameraatje. Met de auto naar het Natuurcentrum gereden. Dan de rugzak om, cameraatje om de schouder en lekker aan de wandel. Via de Kreelse Plas een rondje gedaan. Bij de Plas van Gent en de Kreesle Plas wel lang geweest maar geen interessante zaken gezien. Beetje jammer, fotografisch gezien. Het weer was wel lekker.

Richting hei lopend zag ik de zon heel mooi tussen de bomen door schijnen. Toen ik bleef staan om een foto te maken stopte er een fietser "Heel voorzichtig omkijken meneer, 15 meter achter u staan 2 Edelherten ons aan te kijken". En inderdaad, daar stonden ze. Na een paar minuten draaide nummer één zich om en liep statig weg het mais in. Nummer twee er achteraan en toen stond nummer drie ook nog op. Prachtig gezicht. Geen foto's van helaas. Ik wilde ze niet verschrikken en er was geen teleobjectief gemount. Er was dus toch geen hert te zien geweest.

Na deze ontmoeting de hei op en lekker in de zon gezeten met een bakkie koffie uit de nieuwe thermos. Wat kan het leven toch goed zijn. Terug bij het Natuurcentrum bleek dat ze een mooi nieuw perk haden aangelegd. Daar zijn de onderstaande foto's gemaakt. Klikken op de plaat maakt hem 1200 pixels groot.

Fotografische oogst niet overweldigend, wandeltechnisch een mooi stukje, zon en lekker temperatuurtje. Bij elkaar opgeteld een lekkere avond weg. Eindelijk.












0 reacties: