vrijdag 16 mei 2008

KEMBA XII, de vloer bedekt

Na lang wachten was het dan deze week eindelijk zo ver: de vloerbedekkingman kwam!!

Het is een firma uit Kootwijkerbroek die in tapijten en karpetten handelt. Typische firma dat wel. Maar spotgoedkoop. Voor de kenners: wij hebben u een Van Besauw op de vloer liggen. Koninklijke Van Besauw om correct te zijn. Dit soort tapijt wordt in de luxe jachtenbouw gebruikt....Dat zegt wat over prijs en kwaliteit.

Gelukkig is meneer de tapijtlegger werkelijk spotgoedkoop met deze grote restpartij die onze bovenverdiepingen siert. Daar kun je bij de Kwantum haast geen tapijt voor halen. En de kwaliteit is zo goed dat het over heeeeel veel jaren nog ligt. En dat vind ik dan weer prettig!!

Eerste foto laat zien hoe nu de kasten en het bed komen te staan. Tussen kasten en bed komt nog een kamerhoog wandje van 2,1 meter breed. Op dat wandje twee mooie uitvergrotingen van foto's van deze blogeigenaar. Onder het raam komen twee hockers. Zo lang dat ze samen een mooie bedbank onder het raam vormen.
In de boodschappentassen zitten onze kleren en schoenen en zo. De kasten moesten helemaal leeg omdat ze anders haast niet te verschuiven zijn.
Hieronder een foto van het tapijt, herstel: de Koninklijke Van Besauw van dichtbij. Het lijkt zelfs wel wat op een gebreeuwd scheepsdek vind je niet? Vandaar de toepassing in die jachten denk ik zo.
Al met al zijn we weer een stap verder in onze Biereco Herverbouwingsperiode. Het gaat zeer langzaam maar je hebt hier dan ook nog wel eens een foto van een slak voorbij zien schuiven nietwaar?

2 reacties:

FRANK103 zei

Die kasten komen dus niet tegen elkaar te staan maar er komt een tussenruimte tussen? Is dat voor een walk-in gedeelte of voor een aquarium dat leuk kleurt bij je zeebestendige tapijtje van de Koninklijke van Besauw?

NB weet je wel zeker dat je een aankoopbon hebt gekregen? :-)

Jacko zei

Wordt de ultieme verstopplek Frank!

We kregen een bon en dat verbaasde mij inderdaad!!