vrijdag 4 april 2008

Bij de beesten af.

Nog even een paar plaatjes van ons bezoek aan Ouwehands Dierenpark van de tweede paasdag. Het blijft een leuk park. En ook zo lekker dichtbij! Toch wil ik binnenkort nog eens een keertje een dag naar Burgers Zoo. Alleen of met een paar camerakameraden. Gewoon echt mooie plaatjes schieten.

Hoewel, die hieronder zijn toch ook niet slecht?



7 reacties:

Anoniem zei

WOW

en nu niet meer klagen dat jou foto's niet scherp zijn.
Verder mooie composities. En wanneer gaan we :D

Chris

FRANK103 zei

Nee, helemaal niet verkeerd! Goed gelukt Jacko!

Jacko zei

Na de nodige PS ingrepen zijn ze een stuk scherper inderdaad. De camera staat nu op +1 wat scherpte aangaat dus we zullen eens kijken of dat het nabewerken een stuk eenvoudiger maakt.

Misschien is het wat om eens een familiedag te organiseren in een of andere dierentuin of zo. Kunnen de vrouwen en de kids ook mee.

FRANK103 zei

Een 'familiedag' maakt het voor mij wel veel makkelijker zo'n uitje te organiseren. Is mijn vrouw tenminste van 1 of meerdere 'minderjarige monsters' verlost! En misschien wil ze dan wel mee! Hoewel, dat is misschien wel te hachelijk! Met andere woorden: wanneer gaan we?

Jacko zei

Door vervelende familieomstandigheden hebben wij de komend emaanden de handen meer dan vol. Concreet : zo net na de zomervakantie is misschien wel een geschikt tijdstip?

FRANK103 zei

Vind ik uitstekend!

Jacko zei

Gaan we doen. Op een zaterdag of een zondag met minimaal 1 vrouw en kind per fotograaf.