zaterdag 26 april 2008

KEMBA X, weg d'r mee

We gaan door. De rug speelt niet meer zo op dus we doen net of er niets aan de hand is.

Op onze slaapkamer, het begin van alle KEMBA perikelen, komt nieuwe vloerbedekking. Maar niet alleen daar, ook de slaapkamers van de Grutto's krijgen een nieuw tapijtje. Maar dan moet ook daar eerst het oude spul eruit natuurlijk. Vandaag was het de beurt aan de bovenste verdiepeing van ons huis : het hol waar Aron huist.

Nadat we de beste man in een beschermend pak hadden gehesen hebben we hem naar boven gestuurd om op te ruimen. Er kwamen twee armen vol met vuile was naar beheden. En wij maar denken dat die jongen niets had om aan te trekken...Nadat Aron ontsmet was onder de douche hebben we alle spullen weggehaald. Kasten, tafels, bureau's, kampeerspullen, nog een tent, een zak haringen en scheerlijnen. De garage staat er vol mee. Wat een gezeul zeg.

Na dit "puinruimen" kon eindelijk het eigenlijke werk beginnen: het losscheuren van de vloerbedekking. Zat overal geplakt maar het viel alleszins mee. Ruim voor het einde van de middag was alle vloerbedekking weg en kon de zolder worden gestofzuigd.

Alles is nu keurig schoon. Alle spijkers zijn ver in de vloerplanken getimmerd (sorry buurvrouw voor de herrie...) en alle vloerdelen zijn voorzien van minimaal 1 extra schroef om dat akelige kerpen tegen te gaan

Meneer Hoekman, wij zijn er klaar voor. Komt u maar!!



2 reacties:

FRANK103 zei

En daar heb je je legale urbex lokatie al! Wat een bende zeg, weet je zeker dat je daar niet door de vloer zakt :-)
Dikke platen multiplex op de vloer schroeven, groene zachtboardplaten er op en je hoort hem nooit meer!

Ik mis trouwens een foto van AZ. Schande! Althans, dat vindt Louis...

Jacko zei

Louis vindt wel meer...!